Warning: Undefined variable $redirectUrl in /home/dh_jbdk3h/satama.nl/rev2569/cms-system/lib/Cms/Application/Bootstrap.php on line 150
Satama.nl

Domeinnaam? Check Webdesign? Check de volgende stap content

Alles is tegenwoordig online. Op het web. Restaurants, loodgieters, advocaten noem het maar op iedereen moet vertegenwoordigd zijn op het wereldwijde web anno 2018. De meeste ondernemingen hebben vandaag wel hun naam plus de extensie .nl geregistreerd. Ook een groot deel van MKB en corporatie Nederland heeft een professioneel ontworpen website, of in ieder geval iets dat bruikbaar is en voor de dag kan komen. De derde en meest belangrijke stap is top kwaliteit inhoud. Hier laakt het nog aan bij veel zaken.

Ik wil verder lezen »


Tips voor meer volgers op Instagram

Veel mensen die net beginnen met Instagram hopen ooit een groot gevolg te hebben en een groot aantal likes op hun foto's te ontvangen. Dat is vooral zo wanneer je als bedrijf op Instagram zit of om een andere professionele reden graag dit medium in je voordeel wilt gebruiken. Helaas krijg je niet zomaar van de een op de andere dag een hoop volgers. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Wat moet je plaatsen en welke trucs kun je toepassen om toch een groot gevolg aan je te binden? We zetten een aantal tips voor je op een rij.

Ik wil verder lezen »


Voorkom deze AdWords fouten

AdWords kan bedrijven veel opleveren, maar het kan ze ook veel geld kosten. Er worden fouten gemaakt die voorkomen hadden kunnen worden. Voorkom dat jij geld verspilt met jouw AdWords campagne. Voorkom deze AdWords fouten:

Ik wil verder lezen »Een serieuze workshop met een humoristisch tintje

Altijd weer lastig om ieder jaar een origineel bedrijfsuitje te bedenken. Hoe zorg je ervoor dat jong en oud, man of vrouw, het naar de zin hebben? Wellicht moet het personeel ook nog bewust worden gemaakt van bepaalde zaken binnen het bedrijf. Het perfecte antwoord hierop is de workshop commercial maken. Een serieuze workshop met een humoristisch tintje.

Ik wil verder lezen »


​Webhosting voor niet-professionals

Een website maken is voor ieder niveau tegenwoordig een spreekwoordelijke stap buiten de deur. Mede door de onweerstaanbare opkomst van gemakkelijke websitebuilders als Wordpress, kan iedereen aan de slag. En het is tegenwoordig helemaal niet meer te zien wie er een ict-achtergrond heeft of niet. Wie moeite stopt in het uiterlijk en de werking, gecombineerd met een beetje kennis komt soms tot opzienbarende resultaten met een website.

Ik wil verder lezen »Wat is kandidaat sourcing?

Kandidaat sourcing is het proces waarbij werkgevers en/of recruiters proactief op zoek gaan naar potentiële gekwalificeerde kandidaten voor een open vacature. Het proces omvat het achterhalen van de contactgegevens van de kandidaat en het maken van het eerste contact. “Recruiting” wordt vaak door elkaar gebruikt met ‘’sourcing,’’ maar over het algemeen, richt sourcing zich meer op het initiële werven van talent voor een huidige of toekomstige vacature in het bedrijf. Het uiteindelijke doel is altijd hetzelfde: de juiste kandidaat vinden.

Ik wil verder lezen »