Warning: Undefined variable $redirectUrl in /home/dh_jbdk3h/satama.nl/rev2569/cms-system/lib/Cms/Application/Bootstrap.php on line 150
Satama.nl

Werken voor jezelf

Als er een opmerkelijke verandering plaats vindt op de arbeidsmarkt is het wel dat mensen meer en meer voor zichzelf zijn gaan werken. De ZZP-ers zijn met meer dan ooit tevoren en dit zie je vooral in de enorme toename van webshops. Het biedt immers heel veel mogelijkheden voor mensen die graag vanuit huis willen werken. Met een webshop ben je gemakkelijk bereikbaar en kun je producten verkopen die je misschien wel gewoon in je eigen woonkamer kunt maken. Dit is dan ook zeer populair onder thuis blijvende moeders of mensen die reeds met pensioen zijn gegaan.

Ik wil verder lezen »


De nieuwe versie van Magento

Magento is na Wordpress een van de meest gebruikte open-source CMS systeem van de wereld en dan gericht op e-commerce ofwel webwinkels. Magento beschikt over alles van design tot voorraadbeheer. En na bijna acht jaar succes is het wel is tijd geworden voor een flinke upgrade. Wat anders is dan de vorige versie is dat het basistemplate responsive is. Hiervoor had je als ontwikkelaar je handen vol om deze responsive te maken. Daarbij is de interface in Magento 2 volledig vernieuwd. Zo ziet die er frisser uit en is gebruiksvriendelijker dan de vorige versie.

Ik wil verder lezen »