Waarmee doet u uw boekhouding of facturatie? Waarmee maakt u uw offertes? Betaalt u wellicht niet veel te veel voor uw bedrijfssoftware?

Als ondernemer is één ding zeker. U moet een boekhouding voeren. En vrij zeker is, u moet offertes maken, facturen versturen of inkopen inboeken in uw boekhouding. Dit kan tijdrovend, ingewikkeld en duur zijn. Althans, als u niet voor de juiste software oplossing kiest.

Gelukkig is dé perfecte oplossing vinden helemaal niet zo moeilijk meer. U doet dit namelijk eenvoudig via de website: http://www.boekhoudingzzp.com/

Boekhoudingzzp.com?
Op boekhoudingzzp.com leest u échte onafhankelijke reviews over de best geteste bedrijfssoftware pakketten. De pakketten zijn getest op gebruiksvriendelijkheid, prijs, helpdesk en of het geschikt is voor een starter / zzp-er die mogelijk later doorgroeit naar een onderneming met meerdere werknemers.

Waarom dit initiatief?
De website is tot stand gekomen uit frustratie bij het vinden van hét perfecte boekhoudsoftware. Het internet staat vol met boekhoudsoftware en uiteraard kennen we allemaal de grote namen zoals Exact of Unit4. Maar dit zijn (blijkt uit de onderzoeken) helemaal niet de beste, gebruiksvriendelijke of betaalbare boekhoudprogramma's waar u als ondernemer naar op zoek bent. Er zijn diversen zeer goede oplossingen in de markt, die vaak veel minder kosten dan de grote systemen. Op de website vind u een eerlijke vergelijking en maakt u hopelijk sneller de juiste keuze!

De beste bedrijfssoftware?
Het is lastig te zeggen welke software hét beste is. Dit is namelijk persoonsgebonden. Iedereen zoekt wat anders in de bedrijfssoftware en voor de één werkt iets heel prettig wat voor de ander juist onhandig werkt. Uit de test van boekhouding ZZP is gekomen dat http://www.silvasoft.nl/ de meest gebruiksvriendelijk bedrijfssoftware is met de beste prijs – kwaliteit verhouding. Echter, dit zegt niet dat dit ook de beste keuze is voor u. Via de website kunt u de diversen pakketten gratis uitproberen om zelf te ervaren wat het prettigst voor u werkt.