Marketing, het is een vak apart. Je hebt er echter wel genoeg kennis van nodig, wil je het maken in de online business. De onlinewereld barst van de concurrentie, nog zo veel meer dan in de offlinewereld. Om dus op te vallen tussen al die onlinewinkels, moet je je beste beentje voorzetten! Maar hoe doe je dit? Wel, wanneer je goede keywords hebt, unieke content op je website plaatst en goede linkbuilding hebt zowel intern als extern, dan kom je al een heel eind ver.En wanneer je er niet uitgeraakt, helpt het online marketing bureauzwolle jou graag verder!

Goede keywords

Wil je dat mensen op jouw webshop terecht komen en dat ze gaan kopen, dan moet jij ervoor zorgen dat je goed gevonden wordt! Unieke en goede keywords vinden is daarom een echte must. Doe een zoekwoordenonderzoek, zodat jij weet op wat mensen zoeken in jouw niche. Wanneer jij de goede keywords aan jouw webshop linkt, komen vanzelf heel wat mensen op jouw website terecht!

Interne en externe linkbuilding

Wat is linkbuilding horen we je denken. Linkbuilding zorgt er mee voor dat jij hoger gaat scoren in Google. Google vindt externe en interne links naar jouw webshop immers heel belangrijk. Hoe meer bedrijven jij kan overtuigen om online een link naar jouw webshop te plaatsen, hoe beter. Google ziet elke link naar jouw webshop immers al een hit en hoe meer hits, hoe hoger jij automatisch zal scoren in de zoekmachine. Dit noemen ze in vaktermen dan externe linkbuilding.

Zo gaat het net hetzelfde met interne linkbuilding, maar dan op je eigen webshop. Je kan op elke pagina van jouw webshop een link plaatsen die klanten doorstuurt naar een andere pagina op jouw webshop. Je webshop hoeft natuurlijk niet vol te staan met links, maar een link naar elke pagina, zorgt er wel voor dat je weer wat hoger scoort in Google! 

Unieke content

Naast de vraag wat is linkbuilding, moet je je ook de vraag stellen waarom unieke content gebruiken? Dit is namelijk een hele belangrijke als het op scoren in de onlinewereld komt. Google heeft een hekel aan dubbele content en hoe unieker je dus bent, des te beter je zal gaan scoren. Zorg er dus voor dat alles op jouw webshop zo uniek mogelijk is. Unieke titels, unieke tags, unieke artikels en unieke zoekwoorden. Hoe meer jij er uitspringt en hoe harder je je onderscheidt van concurrenten, des te beter zichtbaar jij zal worden!

Online marketing bureau zwolle

Een bedrijf online opstarten is natuurlijk al niet eenvoudig en al het bovenstaande is al meteen een hele boterham. Het is perfect te begrijpen dat je even door het bos de bomen niet meer ziet en niet weet hoe eraan te beginnen. Voor al de marketingproblemen of vragen kan je terecht bij een online marketing bureau zwolle. Zij gaan samen met jou rond de tafel zitten, luisteren naar jouw verhaal en doen er alles aan op marketingvlak om jouw bedrijf zo succesvol mogelijk te maken!