Warning: Undefined variable $redirectUrl in /home/dh_jbdk3h/satama.nl/rev2569/cms-system/lib/Cms/Application/Bootstrap.php on line 150
Satama.nl

Domeinnaam? Check Webdesign? Check de volgende stap content

Alles is tegenwoordig online. Op het web. Restaurants, loodgieters, advocaten noem het maar op iedereen moet vertegenwoordigd zijn op het wereldwijde web anno 2018. De meeste ondernemingen hebben vandaag wel hun naam plus de extensie .nl geregistreerd. Ook een groot deel van MKB en corporatie Nederland heeft een professioneel ontworpen website, of in ieder geval iets dat bruikbaar is en voor de dag kan komen. De derde en meest belangrijke stap is top kwaliteit inhoud. Hier laakt het nog aan bij veel zaken.

Ik wil verder lezen »


Tips voor meer volgers op Instagram

Veel mensen die net beginnen met Instagram hopen ooit een groot gevolg te hebben en een groot aantal likes op hun foto's te ontvangen. Dat is vooral zo wanneer je als bedrijf op Instagram zit of om een andere professionele reden graag dit medium in je voordeel wilt gebruiken. Helaas krijg je niet zomaar van de een op de andere dag een hoop volgers. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Wat moet je plaatsen en welke trucs kun je toepassen om toch een groot gevolg aan je te binden? We zetten een aantal tips voor je op een rij.

Ik wil verder lezen »


Voorkom deze AdWords fouten

AdWords kan bedrijven veel opleveren, maar het kan ze ook veel geld kosten. Er worden fouten gemaakt die voorkomen hadden kunnen worden. Voorkom dat jij geld verspilt met jouw AdWords campagne. Voorkom deze AdWords fouten:

Ik wil verder lezen »Internet marketing wat is belangrijk in 2017?

De online markt is altijd in ontwikkeling. Het internet is dan ook iets wat constant in verandering is. Zeker wanneer jij je veel op het gebied van marketing beweegt, is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste, efficiëntste manieren van internet marketing. Wat is in 2017 nu zo belangrijk in de online marketing wereld?

Ik wil verder lezen »


​Veel gemaakte SEO fouten

Als je je bezig houdt met SEO dan weet je dat bepaalde zaken funest voor de ranking van je website kunnen zijn.

In de artikel zullen we je een aantal veel gemaakte SEO marketing fouten geven, zodat je deze niet zal maken.

Ik wil verder lezen »


​Bescherm je PC met een virusscanner

Antivirus software detecteert, voorkomt, ontwapent of verwijdert schadelijke programma's of malware, vaak aangeduid als 'virussen'. Antivirus is niet een perfecte oplossing voor het probleem van malware, maar het is een belangrijke eerste stap om je pc of laptop te beveiligen. Om te helpen voorkomen dat virussen je pc infecteren zal je een antivirussoftware moeten installeren en regelmatig je antivirussoftware moeten updaten. Hoewel virussen nog steeds bestaan, zijn ze nu een klein deel van de malware die aanwezig is op het internet. Belangrijker is nu de beveiliging van persoonsgegevens. De hedendaagse criminelen zoeken naar informatie en zijn niet meer geïnteresseerd in het maken van virussen.

Ik wil verder lezen »


Neem je laptop altijd overal mee naar toe

Bent u voor uw werk vaak onderweg? En moet u dan ook altijd uw laptop meenemen? Natuurlijk wilt u dit dan op een zo veilig en comfortabel mogelijke manier doen. Of de laptop nou mee naar school moet of nodig is bij een zakelijke bespreking. Zowel de laptop zelf als de informatie die er op staat is voor u van waarde waardoor u er natuurlijk erg zuinig op bent. Een laptoptas voor onderweg is de beste keuze, deze zijn gemaakt om uw laptop zo veilig mogelijk te vervoeren.

Ik wil verder lezen »


Het juiste certificaat

Het internet verandert en vernieuwt constant. Het is vandaag de dag niet zo'n gek idee meer dat er vrijwel elke dag een nieuwe patch of update wordt uitgebracht waarmee het internet net een beetje sneller, handiger, veiliger en handzamer wordt. Een van de meer nieuwere dingen op het internet zijn de SSL certificaten. Dit zijn eigenlijk een soort van bewijzen die aantonen dat je op een officiële, erkende website bent die wordt beveiligd door het bedrijf in kwestie. Het is een manier om te checken of je wel echt op de website zit waar je hoort te zitten.

Ik wil verder lezen »


Online marketing

Marketing is een vak wat in de tweede helft van de 20e eeuw uit de grond schoot. Het is geen exacte wetenschap zoals natuurkunde maar meer een ondersteuning in het proces tot de verkoop van producten en diensten. De officiële definitie van marketinggoeroe Philip Kotler luid: De menselijke activiteit gericht op het vervullen van behoeften en verlangens door middel van ruil. Marketing neemt dan ook binnen elk bedrijf een centrale sleutelpositie in die tegenwoordig onmisbaar is. De tijd van zo veel mogelijk spullen voor een zo laag mogelijke prijs is tegenwoordig voorbij en het gaat dan ook vooral om het vervullen van wensen en behoeften van de consument. Als je hier als bedrijf goed op in weet te spelen dan is de kans groot dat een product slaagt.

Ik wil verder lezen »


Groeien op internet

Wanneer je als bedrijf zijnde hoopt dat mensen zoveel mogelijk producten aanschaffen via je website, dan hoop je natuurlijk op zoveel mogelijk leads. Hoe meer bezoekers er immers ontstaan, hoe meer potentiële kopers zich zullen melden met een product. Dat kan voor veel webpagina's nog een behoorlijke opgave blijken. Het is namelijk lang niet zo gemakkelijk om uit digitale bezoekers ook werkelijk klanten te slaan. Je mist immers de overtuigingskracht van verkopers en zult het moeten doen met hoe jouw website over komt op de bezoekers. Dit is waar veel webshops toch de fout in gaan en waardoor de verkoopcijfers achterblijven.

Ik wil verder lezen »


Alles op het web

Vandaag de dag tel je als bedrijf niet meer mee als je geen fatsoenlijke positie bekleedt in de ranglijsten van de zoekmachines. Het is nu eenmaal een gegeven dat mensen voornamelijk via de computer of mobiele telefoons zoeken naar informatie. Het zou op zijn zachtst gezegd zonde zijn als je daar als bedrijf zijnde niet in zou investeren. Hoe je het ook wendt of keert, de tijd dat men je via de telefoongids opzocht ligt absoluut erg ver achter ons. Daarom is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat jouw bedrijf op internet goed vertegenwoordigd wordt. Maar hoe doe je dit precies?

Ik wil verder lezen »


Wat is een Content Delivery Network (CDN)?

Een CDN ofwel een Content Delivery Network is een netwerk van servers die verspreid zijn over de wereld. Normaal gezien heb je ergens één server staan waar een website op staat en die dus bezocht wordt. Als veel gebruikers deze website bezoeken wordt de server dus extra belast en kan dit veel snelheid kosten. Denk hierbij aan laden van teksten, afbeeldingen en andere media. Door het gebruik van een CDN worden deze wel snel geladen. Daarbij kan het in sommige gevallen goedkoper zijn dan alle media op een server te bewaren.

Ik wil verder lezen »


WebP-afbeeldingsformaat speciaal voor het web

Een aantal jaren terug kwam Google met een nieuw formaat voor afbeelding op het web; WebP (uit te spreken als “weppie”). Deze moet de oudere formaten als JPEG en PNG vervangen en ze op internet sneller maken. WebP comprimeert de afbeeldingen voor het web, waardoor het bestand kleiner wordt en ze sneller laden bij het openen van een pagina. Ook animaties en transparantie worden door WebP ondersteund. Zo kun je ook je GIF-bestanden comprimeren en je pagina(s) sneller maken.

Ik wil verder lezen »


Webhosting voor beginners

Ieder begin is moeilijk, maar gelukkig ben je vaak niet de eerste en kan het internet je hierbij helpen. Zo heeft een hosting bedrijf uit Amerika deze mooie gids gemaakt die je in een paar stappen meer informatie geeft.

Ik wil verder lezen »


PHP 7 is uitgebracht!

PHP is een van de meest gebruikte scripts om websites mee te bouwen. Onder andere het populaire Wordpress maakt gebruik van PHP. Dat er een nieuwe versie is uitgekomen betekend niet dat de vorige versie de prullenbak in kan. Er zullen nog steeds beveiligingsupdates uitkomen voor de vorige versies. Maar de nieuwe functies en andere voordelen van PHP 7 maken het wel heel gunstig om over te stappen.

Ik wil verder lezen »