Bent u voor uw werk vaak onderweg? En moet u dan ook altijd uw laptop meenemen? Natuurlijk wilt u dit dan op een zo veilig en comfortabel mogelijke manier doen. Of de laptop nou mee naar school moet of nodig is bij een zakelijke bespreking. Zowel de laptop zelf als de informatie die er op staat is voor u van waarde waardoor u er natuurlijk erg zuinig op bent. Een laptoptas voor onderweg is de beste keuze, deze zijn gemaakt om uw laptop zo veilig mogelijk te vervoeren.

Welke tas is het meest geschikt?

Laptoptassen zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten, van schoudertas, handtas tot rugzak. Ze hebben allemaal een ruim vak waar de laptop veilig in opgeborgen kan worden. Daarnaast hebben deze tassen allemaal minimaal een ander vak om andere accessoires in op te bergen en natuurlijk alle andere dingen die u maar nodig kunt hebben. Welke tas het meest geschikt is hangt van het gebruik af.

Kijk goed naar het formaat van je laptop, vooral wanneer je een grote laptop hebt. Je hebt dan helaas niet zo heel veel keuze, vooral wanneer je op zoek bent naar een grote 17 of 17,3 inch laptoptas.

Welk formaat is het handigste?

De keuze laptoptassen is enorm, maar welk formaat je nodig hebt hangt natuurlijk af van het formaat van uw laptop en alles wat u verder in de tas kwijt wilt. Houd hier bij het uitzoeken van een laptoptas rekening mee zodat u alles mee kunt nemen.

Neem een tas met een brede schouderband

In een laptoptas zit vaak veel meer dan alleen een laptop. Hierdoor kan het gewicht een beetje tegenvallen en moet u ervoor zorgen dat de tas niet alleen makkelijk in de hand ligt maar ook fijn op uw schouder te dragen is. Zo kunt u het gewicht namelijk het beste verdelen en voorkomt u rug of nekklachten.

Dames laptoptassen

Voor dames zijn er speciale dames laptoptassen, de smaak van vrouwen is nu eenmaal anders dan mannen. Hippe designs en veelal in vrolijke kleuren verkrijgbaar.