Warning: Undefined variable $redirectUrl in /home/dh_jbdk3h/satama.nl/rev2569/cms-system/lib/Cms/Application/Bootstrap.php on line 150
Satama.nl

​Webhosting voor niet-professionals

Een website maken is voor ieder niveau tegenwoordig een spreekwoordelijke stap buiten de deur. Mede door de onweerstaanbare opkomst van gemakkelijke websitebuilders als Wordpress, kan iedereen aan de slag. En het is tegenwoordig helemaal niet meer te zien wie er een ict-achtergrond heeft of niet. Wie moeite stopt in het uiterlijk en de werking, gecombineerd met een beetje kennis komt soms tot opzienbarende resultaten met een website.

Ik wil verder lezen »


Een goede website laten bouwen

Wanneer u uw klanten online biedt wat er verwacht wordt, is de kans groot dat ze bij u terug zullen komen en uiteindelijk blijven. Een website bouwen die zorgvuldig aansluit op de behoefte van online klanten is onmisbaar voor ieder bedrijf. We leggen u graag uit waarom en geven u direct een aantal tips waar u op moet letten als u een nieuwe website laat maken.

Ik wil verder lezen »


Hosting vergelijken? Kijk ook naar de support van een provider

Er zijn veel dingen waar je op moet letten bij het afsluiten van een nieuw hostingpakket. Denk hierbij aan de inhoud van het hostingpakket, maar ook zeker aan de prijs van de hosting die je afsluit voor je website. Waar veel mensen naar vergeten te kijken bij het vergelijken van hosting, is de support die een provider kan bieden. De beste manier om dit te controleren, is door reviews van andere klanten te lezen

Ik wil verder lezen »


​Optimaal op internet

In deze digitale tijd kan eigenlijk geen enkel bedrijf zonder een optimaal functionerende website. Het is nu eenmaal een gegeven dat je graag gevonden wilt worden en dat mensen graag terug blijven komen bij jouw bedrijf en jouw website om deze te bezoeken. Daarom kan het soms handig zijn om een specialist in te schakelen die precies weet hoe je een goede website opstelt. Dit in plaats van een goedkoop software pakket waarmee je een simpele website in elkaar draait. Het kan nu eenmaal het verschil maken tussen een goede website en eentje waar niemand kant noch wal van kan maken.

Ik wil verder lezen »


Het material design van Google

Het designteam van Google, wilde een design maken dat vertrouwelijk aanvoelde en voor de toekomst mee kan gaan. Matias Duarte die hoofd design is bij Android, wilde met het materiaal dat we kennen iets creëren dat ons voorbereid op de toekomst. De simpele dingen zoals een cirkel als knop en een wit vlak moet aanvoelen en herkenbaar zijn als papier. Zo zou het design voor Android goed moeten aanvoelen, maar wel vernieuwend en futuristisch.

Ik wil verder lezen »


Wordpress het grootste CMS van de wereld

Wat ooit begon als eenvoudig Content Management Systeem om blogs mee te maken, is de afgelopen jaren gegroeid tot meest gebruikte CMS van de wereld. Met een Content Management Systeem kun je een website of webwinkel maken en bijhouden. Je hebt hiervoor geen uitgebreide programmeer kennis voor nodig als PHP. Wel is het geheel open source, wat inhoud dat je het gratis kunt downloaden en kan aanpassen zoals je wilt. Een website is met Wordpress al snel van de grond. Door gebruik van vele gratis en betaalde “thema’s” en zijn uit te breiden met diverse “plug-ins”. Zo heb je in een mum van tijd een strakke website online!

Ik wil verder lezen »


Wat is responsive webdesign?

Responsive webdesign ofwel responsief betekent aanpassend. Dit is in het leven geroepen door de grote opkomst van nieuwe apparaten waarop we websites bezoeken. Er zijn diverse smartphones en tablets op de markt gekomen met ieder zijn eigen formaat en afmetingen. Dat betekent dus ook dat niet alle websites hierop goed te bekijken zijn. Door de populariteit van mobiel internetten is het verkeer via mobiele apparaten enorm toegenomen. Het is dus belangrijk dat je website goed werkt met een touchscreen en goed te bekijken is. test

Ik wil verder lezen »


Webdesign trends voor 2016!

Het nieuwe jaar is net van start en daarom is het goed om voor je nieuwe designs gelijk met de trends mee te gaan voor dit jaar. Ik heb een tof overzichtje gevonden waar je alle trends en kansen voor dit jaar kunt vinden.

Ik wil verder lezen »