H1 SEO specialist
SEO staat voor Search Engine Optimization en wordt ook wel zoekoptimalisatie genoemd. SEO is gericht op het verbeteren van de vindbaarheid van websites in zoekmachines en zorgt op die manier voor meer bezoekers en uiteindelijk een vergroting van de omzet. SEO For You heeft meerdere SEO specialisten in dienst die zich hier mee bezig houden. Zij optimaliseren de website- en paginastructuur, de inhoud van de website en linkbuilding. SEO is een complex gebied waar veel expertise voor nodig is om het goed uit te kunnen voeren. Bij SEO For You lopen SEO specialisten rond, die dit kunnen. Door deze in te schakelen zorg jij ervoor dat jij jouw bedrijf laat groeien.

 

H2 Takenpakket SEO specialist
Het takenpakket van een SEO specialist bij SEO For You is heel uitgebreid, zodat jouw website helemaal geoptimaliseerd is en snel gevonden wordt in zoekmachines. Zo kent de specialist de marketingdoelstellingen van de opdrachtgever en weet hij of zij een keyword research en analyse uit te voeren. Ook weet de SEO specialist een hogere zichtbaarheid te krijgen van Google Rankings en zo pagina’s rankt op een manier waar bezoekers behoefte aan hebben. Verder stelt de specialist diagnoses op van technische SEO-problemen en lost hij of zij deze op. Andere taken zijn onder meer het uitvoeren van een concurrentieanalyse, op de hoogte zijn van de laatste SEO trends, het genereren van nieuwe ideeën voor content en het toepassen van geavanceerde SEO technieken. Zo zijn er nog veel meer taken die een SEO specialist van SEO For You kan uitvoeren om jouw bedrijf te helpen met de vindbaarheid van de website.

 

Gratis SEO audit
SEO For You vindt het belangrijk dat jij weet hoe de SEO specialisten jouw bedrijf kunnen helpen. Daarom kan jij via de website of via de telefoon een gratis SEO audit aanvragen. Zo weet jij wat een SEO specialist doet en waarvoor jij deze specialist in kan huren. Geef de URL of website door en dan kijkt SEO For You naar de mogelijkheden als het gaat om de zoekmachineoptimalisatie voor jouw website. Vervolgens worden deze mogelijkheden besproken en kan jij vervolgens een SEO specialist inhuren en zo jouw bedrijf laten groeien.