​​Tenniskleding

Tennis wordt door enorm veel mensen wereldwijd beoefend. De populaire sport kan door middel van een enkelspel of een dubbelspel worden bespeeld. Om te kunnen tennissen zijn minimaal 2 personen nodig. De populariteit is de afgelopen 10 jaar toegenomen door bekende spelers zoals Federer, Nadal, Sharapova en Williams. Dit zijn de beste mannelijke en vrouwelijke tennissers ter wereld en gesponsord door merken zoals Nike en adidas. De genoemde merken leveren kleding die de spelers dienen te dragen, waarvoor ze betaald worden.

Ik wil verder lezen »


5 telefonie tips om de uitstraling van je webshop te verbeteren

Naast dat je veel tijd in marketing, producten en het design van je webshop steekt dien je ook betrouwbaar te zijn. Veel beginnende webshops maken gebruik van een 06 nummer op hun site. Hierdoor kom je al snel hobbymatig over. Wanneer je gebruik maakt van een vast nummer kom je professioneel over. Bovendien zijn klanten eerder geneigd om contact met je op te nemen.
Voor een webshop is een 085 nummer ideaal. Een 085 nummer is een landelijk bedrijfsnummer, ideaal voor MKB en ZZP’ers.

Ik wil verder lezen »


Werken voor jezelf

Als er een opmerkelijke verandering plaats vindt op de arbeidsmarkt is het wel dat mensen meer en meer voor zichzelf zijn gaan werken. De ZZP-ers zijn met meer dan ooit tevoren en dit zie je vooral in de enorme toename van webshops. Het biedt immers heel veel mogelijkheden voor mensen die graag vanuit huis willen werken. Met een webshop ben je gemakkelijk bereikbaar en kun je producten verkopen die je misschien wel gewoon in je eigen woonkamer kunt maken. Dit is dan ook zeer populair onder thuis blijvende moeders of mensen die reeds met pensioen zijn gegaan.

Ik wil verder lezen »


De nieuwe versie van Magento

Magento is na Wordpress een van de meest gebruikte open-source CMS systeem van de wereld en dan gericht op e-commerce ofwel webwinkels. Magento beschikt over alles van design tot voorraadbeheer. En na bijna acht jaar succes is het wel is tijd geworden voor een flinke upgrade. Wat anders is dan de vorige versie is dat het basistemplate responsive is. Hiervoor had je als ontwikkelaar je handen vol om deze responsive te maken. Daarbij is de interface in Magento 2 volledig vernieuwd. Zo ziet die er frisser uit en is gebruiksvriendelijker dan de vorige versie.

Ik wil verder lezen »