Voorkom deze AdWords fouten

AdWords kan bedrijven veel opleveren, maar het kan ze ook veel geld kosten. Er worden fouten gemaakt die voorkomen hadden kunnen worden. Voorkom dat jij geld verspilt met jouw AdWords campagne. Voorkom deze AdWords fouten:

Ik wil verder lezen »Een serieuze workshop met een humoristisch tintje

Altijd weer lastig om ieder jaar een origineel bedrijfsuitje te bedenken. Hoe zorg je ervoor dat jong en oud, man of vrouw, het naar de zin hebben? Wellicht moet het personeel ook nog bewust worden gemaakt van bepaalde zaken binnen het bedrijf. Het perfecte antwoord hierop is de workshop commercial maken. Een serieuze workshop met een humoristisch tintje.

Ik wil verder lezen »


​Webhosting voor niet-professionals

Een website maken is voor ieder niveau tegenwoordig een spreekwoordelijke stap buiten de deur. Mede door de onweerstaanbare opkomst van gemakkelijke websitebuilders als Wordpress, kan iedereen aan de slag. En het is tegenwoordig helemaal niet meer te zien wie er een ict-achtergrond heeft of niet. Wie moeite stopt in het uiterlijk en de werking, gecombineerd met een beetje kennis komt soms tot opzienbarende resultaten met een website.

Ik wil verder lezen »Wat is kandidaat sourcing?

Kandidaat sourcing is het proces waarbij werkgevers en/of recruiters proactief op zoek gaan naar potentiële gekwalificeerde kandidaten voor een open vacature. Het proces omvat het achterhalen van de contactgegevens van de kandidaat en het maken van het eerste contact. “Recruiting” wordt vaak door elkaar gebruikt met ‘’sourcing,’’ maar over het algemeen, richt sourcing zich meer op het initiële werven van talent voor een huidige of toekomstige vacature in het bedrijf. Het uiteindelijke doel is altijd hetzelfde: de juiste kandidaat vinden.

Ik wil verder lezen »


Een goede website laten bouwen

Wanneer u uw klanten online biedt wat er verwacht wordt, is de kans groot dat ze bij u terug zullen komen en uiteindelijk blijven. Een website bouwen die zorgvuldig aansluit op de behoefte van online klanten is onmisbaar voor ieder bedrijf. We leggen u graag uit waarom en geven u direct een aantal tips waar u op moet letten als u een nieuwe website laat maken.

Ik wil verder lezen »


3 Tips om je ICT personeel fit en gezond te houden

Personeel is het belangrijkste bezit van een ICT bedrijf. Zonder goed en gezond personeel worden er geen waardevolle prestaties geleverd. Steeds meer wordt duidelijk dat we als Nederlanders te weinig beweging krijgen. Zeker mensen in de ICT branche die lange tijd per dag zittend doorbrengen kunnen hierdoor grote gezondheidsrisico’s lopen. Als (ICT) bedrijf kunt u hier actief op in spelen door medewerkers te stimuleren om meer te bewegen. In dit artikel 3 tips die u helpen om personeel fit en gezond te houden.

Ik wil verder lezen »