Een serieuze workshop met een humoristisch tintje

Altijd weer lastig om ieder jaar een origineel bedrijfsuitje te bedenken. Hoe zorg je ervoor dat jong en oud, man of vrouw, het naar de zin hebben? Wellicht moet het personeel ook nog bewust worden gemaakt van bepaalde zaken binnen het bedrijf. Het perfecte antwoord hierop is de workshop commercial maken. Een serieuze workshop met een humoristisch tintje.

Ik wil verder lezen »


3 Tips om je ICT personeel fit en gezond te houden

Personeel is het belangrijkste bezit van een ICT bedrijf. Zonder goed en gezond personeel worden er geen waardevolle prestaties geleverd. Steeds meer wordt duidelijk dat we als Nederlanders te weinig beweging krijgen. Zeker mensen in de ICT branche die lange tijd per dag zittend doorbrengen kunnen hierdoor grote gezondheidsrisico’s lopen. Als (ICT) bedrijf kunt u hier actief op in spelen door medewerkers te stimuleren om meer te bewegen. In dit artikel 3 tips die u helpen om personeel fit en gezond te houden.

Ik wil verder lezen »


Uw ICT-omgeving in de lift

U wilt graag besparen op uw ICT kosten of zoekt een andere ICT-dienstverlener? Er zijn goedkopere alternatieve voor het traditionele systeembeheer wat met name bestaat uit Microsoft software. Veelal wordt er gekozen voor Microsoft omdat dit een goede integratie heeft met de Windows werkstations die aanwezig zijn binnen uw bedrijf.

Ik wil verder lezen »